Nieuwbouwprojecten Marbella Costa del Sol

Nieuwbouwprojecten

In ons aanbod vastgoed te koop heeft Marbella Special Homes ook enkele exclusieve nieuwbouwprojecten en investering opportuniteiten in portefeuille. Allen te bouwen / gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en garanties. Voor een mooie ervaring, een gloednieuwe droomvilla aan de Costa del Sol.
Wij werken nauw samen met enkele van de beste woningbouwers aan de kust. Sleutel op de deur zonder zorgen!
Al de nieuw te bouwen projecten die Marbella Special Homes promoot zijn vaak volledig gepersonaliseerde woningen, op maat gebouwd. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en locatie kunnen wij voor de rest zorgen.
Als u op zoek bent naar een bouwfirma in Marbella en omgeving, het bouwen van je droomhuis aan de Costa del Sol of nieuwbouwwoningen met mogelijkheid tot persoonlijke afwerking bent bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwproject Marbella Casalina

Eigentijdse villa voor mensen die houden van de “Marbella Luxury Lifestyle”. Een prachtig staaltje architectuur in het geweldige Lomas de Marbella Club.
Casalina biedt werkelijk alle luxe en comfort die wenselijk is voor degenen voor wie enkel het beste goed genoeg is.
Hiernaast video van het afgewerkte project en enkele foto’s van de bouwprocedure.

Nieuwbouwproject La Cala Golf

Nieuw appartementen complex te koop (nog slechts 1 unit beschikbaar), 3 slaapkamers, op de eerste verdieping, zuid-west oriëntatie, uitzicht op de 9 hole par 3 golf course en bergen.
Ontworpen om comfort te bieden en karakteriserend bij modern high quality afwerking, air conditioning, schuifdeuren, ruime kamers en brede terrassen.
Het appartement voldoet aan de laatste Europese regularisatie aangaande energie efficiëntie.
Het resort beschikt over een zwembad, gemeenschappelijke tuinen, berging en privé parking (inclusief in de prijs).

Bouwen

Wij promoten allerhande bouwprojecten, ongeacht het nieuwbouw of de renovatie van een bestaand gebouw betreft. Wij bouwen alle soorten woningen en zelfs publieke gebouwen. Als afwerking bieden wij eveneens decoratie en landschapsprojecten aan.

Compleet Management

Ons doel is om compleet projectmanagement te bieden, opdat alle fases zullen worden ontwikkeld.
Marbella Special Homes zet zich in voor een service die reeds begint alvorens de aankoop van een bouwproject, met het adviseren van de mogelijkheden, de eventuele moeilijkheden, de productie en het design van het project, alles wat gerelateerd is aan de constructie en de volledige controle van de bouwwerkzaamheden doorheen het project.

Project Management

Conceptuele fase:
Alle eisen van het project definiëren : kwaliteit, budget, timing, evenals de functionaliteit en esthetiek.

Procedure en bouwovereenkomst fase:
Follow-up van de licenties procedure, maar ook adviezen om het juiste bouwbedrijf voor elk verschillend project te kiezen.

Bouwfase:
Strikte controle over de werken en de kwaliteit, budget en de timing vereisen.

Voltooiing:
Hulp en advies met betrekking van decoratie, eventuele tuinaanleg, etc.