NIEUWBOUWPROJECT CALA HILLS, APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Cala Hills, La Cala de Mijas

Eigentijdse Middellandse Zee architectuur, temidden van de mooie natuur, met spectaculaire uitzichten.

Gelegen in het centrum van La Cala de Mijas, tussen de zee en de bergen, ligt Cala Hills – een uniek nieuwbouwproject van 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en duplex penthouses.

Het uitzicht vanaf Cala Hills is echt spectaculair en uniek, met zicht op de Calanova golfbaan en de Middellandse Zee voor je. Achter je, zie je de met sneeuw bedekte bergen van de Sierra Nevada.

Prijzen:
Dit project biedt een keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen en penthouses.
Uw eigen stukje van Spanje vanaf € 140.000

Specificaties

Met La Cala de Mijas en Calahonda op slechts een steenworp afstand, beschikt Cala Hills over de ideale locatie.

Alle woningen hebben goed formaat terrassen, wat maakt dat de units van van binnen naar buiten vloeien, waardoor u echt genieten kan van de al-fresco lifestyle, kenmerkend voor een prachtig verblijf aan de Costa del Sol.

De ontwikkeling is slechts op korte afstand van alle voorzieningen, maar is eveneens omgeven door rust, ruimte en een inspirerend uitzicht. De locatie biedt u uitzicht op de natuur, de zee, golf, bergen, dicht bij winkels, restaurants, banken etc.

Eigenaars van Cala Hills genieten tevens van een eigen ondergrondse parkeergarage, grote opslag plaats, beveiliging,  en drie zwembaden.

Andere faciliteiten zijn een sauna, jacuzzi en een gymzaal.

Bij één van de zwembaden vindt u ook een cocktail en snackbar die wordt geopend in het hoogseizoen.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen
    • Grondplannen beschikbaar via email – info@marbellaspecialhomes.com

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties