Woning verkopen in Marbella

Woning verkopen in Marbella

Beste eigenaar,

Indien u uw eigendom in Marbella of omgeving graag wenst te verkopen kunnen wij u de best mogelijke marketing hieromtrent bieden.

Beste verkoop service

Met een toegewijd en vast team en meer dan 15 jaar ervaring op de vastgoed markt aan de Costa del Sol laten wij niets onbenut om u de beste service te bieden!

Woning verkopen

Voor onze internationale klanten zijn wij steeds actief naar selectief vastgoed. Iedere bezichtiging die wij organiseren hiervoor is dus een potentiële verkoop.

Vastgoed presentatie

Wij besteden veel aandacht aan het presenteren van ons vastgoed. Voor u betekent dit een onbezorgde, efficiënte verkoop service met grote kans op een verkoop. Hierbij mag u denken aan; presentatie op onze hoog kwalitatieve website, presentatie op beurzen, marketing via social media, sleutelhouder, organiseren, begeleiden en superviseren van ieder bezoek aan uw woning en een eventuele “open house”.

Privaat verkoop

Indien gewenst kan u uw eigendom laten opnemen in de “platinum selection”, een aparte database van woningen voor eigenaars die in belang hun privacy wensen te beschermen en enkel toegankelijk is voor potentiële klanten die door ons worden geselecteerd.

Contacteer ons vrijblijvend bij interesse of vragen over het verkopen van uw eigendom of meld uw woning rechtstreeks aan via deze LINK

Service

Presentatie 100%
Marketing 100%
Service 100%
Organisatie 100%
Efficiëntie 100%
Vertrouwen 100%
Begeleiding 100%
Supervisie 100%

Allernieuwste aanbod vastgoed te koop