Waardeschatting Vastgoed

Vraag hier uw GRATIS waardeschatting rapport aan!

marbella verkoop

INVULFORMULIER

(Vereiste velden zijn met een * gemarkeerd)

Gelieve zo veel mogelijk informatie te verschaffen om een zo accuraat mogelijke waardebepaling te verkrijgen.

  PERSOONLIJKE GEGEVENS

  GEGEVENS EIGENDOM

  Voeg hier tot 5 foto's toe van uw eigendom
  WAARDEBEPALING WONING

  waardeschatting woning

  Als U van plan bent om uw huis, appartement of handelspand te verkopen of te verhuren, kan onze GRATIS waardeschatting U helpen bij het begrijpen van de geschatte waarde van uw eigendom.

  Gebruik het invulformulier hiernaast en U ontvangt een GRATIS rapport met de verkoopprijzen van gelijkaardige eigendommen bij U in de buurt plus een overzicht van woningaanbod en aanvraag.

  Wij zullen U eveneens contacteren voor een gedetailleerde schatting van uw vastgoed.

  Ontdek de actuele waarde van uw onroerend goed – met ons GRATIS rapport en vrijblijvende verdere informatie van onze expert in uw omgeving.

  Alvast bedankt om een zo volledig mogelijke beschrijving van uw eigendom in te geven zodoende wij de waardeschatting zo correct mogelijk kunnen uitvoeren.

  (Uw gegevens worden NIET doorgegeven aan derden en worden uitsluitend door ons gebruikt om een waardebepaling van uw eigendom te maken).

  Een essentieel onderdeel van ons bedrijf in het aanbieden van vastgoed is de ontmoeting met de eigenaar. De eigendom inspecteren geef meteen een ​​heel goed idee, op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de markt, tot de werkelijke waarde van het vastgoed in de huidige markt, evenals onze consensus met betrekking tot de vaststelling van een verstandige vraagprijs. Te veel vragen voor een onroerend goed betekent dat er een reëel risico bestaat van het niet bereiken van een verkoop. Te weinig vragen kan betekenen dat de woning wordt verkocht voor minder dan wat het eigenlijk waard is. Het is dan ook een kritische en essentieel eerste punt in een verkoop strategie om de juiste waarde te bepalen.

  Niettegenstaande, zijn er veel klanten die graag een formele, diepgaande waardering laten uitvoeren, hetzij voor bank doeleinden of een van een aantal andere geldige redenen.

  Wij kunnen hierbij eveneens assisteren en u doorverwijzen naar ervaren, volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde woning taxateurs waar wij nauw mee samen werken.

  De kosten van deze diensten zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie op info@marbellaspecialhomes.com