Aftersales Services

Property Management

After Sales & Property Management

Vastgoed beheer in Marbella

Wanneer u een tweede woning aan de Costa del Sol bezit en u hier niet permanent verblijft, is het aangenaam om te kunnen rekenen op iemand die superviseert, zorgt voor de schoonmaak, het onderhoud, de eventuele verhuur, etc. Liefst dan ook iemand die u in uw eigen taal te woord kan staan en kan voorzien van allerhande diensten die u vanaf het buitenland zelf niet altijd kan beheren.

Exclusieve After Sales Service

Marbella Special Homes biedt exclusieve after sales service aan onze klanten aan voor de best mogelijke prijs. Indien er uitbesteding van werkzaamheden dient te gebeuren zoals herstelwerkzaamheden of verbouwingen dan zorgen we met uw goedkeuring en in overleg dat de beste vakmensen worden ingeschakeld die alles regelen.

Compleet Property Management

U kan hierbij met een gerust hart in het buitenland of maximaal genieten van uw vrije tijd onder de zon. Bij aankomst van uw gasten of uzelf hoeft u alleen de deur te openen. Wij zorgen voor de rest!

Aangeboden diensten

Regelmatig bezoek aan uw eigendom, Sleutelhouder, Eventuele verhuur dienst, Schoonmaak, Kleine verbouwingen, Elektrische werken, Timmerwerken, Onderhoud tuin, Inrichting, Beveiliging, etc.

U kan ons steeds contacteren voor bijkomende diensten of vragen en kijken er naar uit u zo efficient mogelijk te kunnen helpen.

.

Onze Partners

Inbraakbeveiliging en preventie door Inbraaksafe.
Deurbeveiliging, raambeveiliging, schuifdeur beveiliging, Secvest Alarmsystemen.

Website: www.inbraaksafe.be

Het allernieuwste aanbod vastgoed te koop