UNIEK PROJECT, 4 TYPES VILLA’S

Villa's Atalaya, Estepona

Tussen de exclusieve jachthavens van Estepona en Puerto Banus.

Een collectie van 18 moderne villa’s met 3 & 4 slaapkamers, ruime open leefruimtes met grote kelder ruimten voor een open canvas design. Ideaal gelegen tussen de exclusieve jachthavens van Estepona en Puerto Banus.

Op loopafstand van alle voorzieningen, in de omgeving van een overvloed aan golfbanen, restaurants, prachtige stranden, scholen en winkels. Op slechts een paar kilometer landinwaarts vindt u ook Benahavis Village.

Villa type 1 – 3 bed vanaf 751.900€
Villa type 2 – 3 bed vanaf 899.900€
Villa type 3 – 3 bed vanaf 744.900€
Villa type 4 – 3 bed vanaf 761.900€

Specificaties

Op slechts een steenworp afstand landinwaarts van Benahavis Village – “de eetkamer” van de Costa del Sol, waar U eveneens een prachtig landschap vindt voor wandelingen en recreatieve outdoor activiteiten!

De Arboleda interieur ontwerpen zijn samengesteld door een Amerikaans design consultancy om ervoor te zorgen dat de allerbeste technieken en materialen werden toegepast, voor een eigentijds en aangenaam leven.

Elke afwerking werd geselecteerd op zijn individuele verdienste van kwaliteit, evenals de verenigbaarheid ervan met het universele design en de Zuid-Spaanse omgeving.

Deze langverwachte property release brengt een gloednieuwe luxe vastgoed aanbod voor een gevestigd gebied met een levendige gemeenschap.

Atalaya is een mooie, gunstige locatie in het hart van de Costa del Sol, op de grens tussen Marbella en Estepona.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Brochure beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties