EXCLUSIEF GERENOVEERDE APPARTEMENTEN

The Ivy, Nueva Andalucía

Een residentieel complex gelegen in Nueva Andalucía

Het complex bestaat uit 26 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. In het onderste niveau zijn er 30 garage en 31 bergingen.

Ligging met een breed scala aan voorzieningen en dicht bij het strand, maar tegelijk ook een rustige en zeer gewilde residentiële wijk.

1, 2 & 3 slk. appartementen vanaf 190.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De aantrekkelijke buitenkant is traditioneel wit, met open terrassen in combinatie met ruime, lichte kamers en gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een gemeenschappelijk zwembad waar u kunt genieten van ontspannen.

Alle woningen zijn onlangs gerenoveerd om maximaal comfort te garanderen en maken optimaal gebruik van de ruimte.

Kenmerken omvatten open terrassen, hoogwaardige afwerking, uitzicht op zee vanuit een aantal van de woningen, air-conditioning, gemeenschappelijke ruimte met zwembad, garage en berging inbegrepen.

De woningen liggen op slechts 10 minuten wandelen van Puerto Banus en talloze winkels en restaurants, maar ook op loopafstand van de stranden van Nueva Andalucía en Puerto Banus, waar u een scala aan watersporten kan vinden.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties