EXCLUSIEVE FIRST LINE GOLF APPARTEMENTEN

Casares Golf, Casares

2 & 3 slk. appartementen en penthouses

Een modern off plan nieuwbouwproject bestaande uit appartementen en penthouses op een toplocatie, first line golf.

Met dank aan de fantastische locatie, op slechts een paar honderd meter van het strand temidden van de natuur en golfterreinen.

Appartement prijzen v.a. 199.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Quabit in Casares, op slechts een kilometer van het strand, restaurants en beachclubs, op een heel bijzondere locatie binnen het Casares Costa Golf Course domein met een eigen clubhuis en restaurant waar u het hele jaar rond kan genieten van prachtige zichten op zee in een uiterst rustige omgeving temidden van de groene natuur.

Quabit bestaat uit een aantal laagbouw (3 etages) blokken, strategisch geplaatst om maximaal te kunnen genieten van het licht en de zon-uren en de prachtige uitzichten op de omliggende natuur, de bergen, de golf course en de Middellandse zee.

Het design is eigentijds modern en de woningen worden opgeleverd met moderne volledig geïnstalleerde badkamers en keukens inclusief apparatuur van hoogwaardige kwaliteit w.o. een vaarwasser, koelkast, kookplaten, oven, magnetron, wasmachine, etc..

Binnen Quabit geniet u eveneens van gemeenschappelijke zwembaden, gym, tuinen ..

Als eigenaar bij Quabit krijgt u tevens 1 aandeel in de Casares Golf Course.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties