luxueus complex met panoramische zeezichten

Aqualina, Benahavis

2, 3 & 4 slk. appartementen & penthouses

Aqualina  is gelegen in het exclusieve gebied van Benahavis, omringd door enkele van de beste golfbanen in de omgeving, waaronder El Higueral – een prachtige 9-holes baan langs de oevers van de Guadalmina rivier, evenals Los Arqueros en La Quinta.

Aqualina is een uniek project met luxe appartementen en penthouses met twee, drie en vier slaapkamers, met een oriëntatie op het zuiden en een spectaculair uitzicht op zee, omgeven door rustige mediterrane tuinen voor privacy.

Prijzen v.a. 460.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De elegante en stijlvolle Aqualina Residences bestaan ​​uit 50 appartementen verdeeld over 5 op het zuiden gerichte gebouwen die uitwaaieren voor volledige privacy.

De lichte, ruime open interieurs zijn zowel modern als neutraal, in tonen die het natuurlijke licht naar binnen laten stromen. Alle slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige inbouwkasten en komen uit op ruime terrassen met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

De appartementen met vier slaapkamers zijn penthouses en hebben drie volledige badkamers. De penthouses hebben verder een groot, stijlvol solarium op het dak met een eigen zwembadje en een ingebouwde buitenkeuken, perfect om te genieten van een luxe levensstijl in het fantastische klimaat aan de Costa del Sol. De vierde slaapkamer op het solarium kan worden aangepast aan uw behoeften, of dit nu een prachtige hoofdslaapkamer, een zomerlounge, of zelfs een studio-appartement is, ideaal voor familie of vrienden.

Aqualina Residences legt de nadruk op buitenleven met ruime terrassen en prachtige tuinen, aansluitend op zowel de hoofdslaapkamer als de woonkamer, afhankelijk van de configuratie die u kiest. Aqualina Residences heeft verder twee grote infinity zwembaden, een verwarmd binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

  • Beveiligd luxe resort
  • Keuze uit 2 of 3 slaapkamer appartementen en 2, 3 of 4 slaapkamer penthouses
  • Fantastisch panoramisch zeezicht
  • Open plan keuken en leefruimte
  • Zeer ruime, zuid gerichte terrassen van minimaal 43 m2
  • Gemeenschappelijke zwembaden, verwarmd binnenzwembad en gym

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties