Spectaculair panoramisch uitzicht over de golfbaan, de kustlijn en de bergen

Green Golf, Estepona

3 slaapkamer Townhouses

Green Golf Estepona, 48 townhouses met 3 slaapkamers, 3 badkamers en grote terrassen eerstelijnsgolf.

Het nieuwe complex van Green Golf biedt een panoramisch uitzicht over de golfbaan en de zee.

3 bed townhouse v.a. 340.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Green Golf is een nieuwe ontwikkeling bij Estepona Golf, in het hart van de Costa del Sol, met lichte, ruime huizen met uitzicht op de golfbaan en de zee.

Het nieuwe complex van Green Golf biedt een panoramisch uitzicht en de huizen hebben veel natuurlijk licht aangezien ze naar het zuiden & zuidwesten gericht zijn.

48 huizen met 3 slaapkamers, 3 badkamers en grote terrassen.

Prive gated community met gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. De residentiële ontwikkeling en de golfbaan zijn perfect geïntegreerd in de omgeving en worden omringd door een spectaculair landschap.

Green Golf onderscheidt zich door de hoogwaardige constructie kwaliteit samen met de luxe gebruikte materialen en het verfijnde ontwerp en de afwerking.

De huizen beschikken elk over een eigen kelder met ruimte voor een voertuig en een berging. Zonnepanelen, thermische isolatie en geluidsisolatie, natuurlijk ventilatiesysteem.

Eerste fase nu te koop: 20 woningen op 3 niveaus met 3 slaapkamers, open woonkamer met geïntegreerde keuken, 2 badkamers en 1 garderobe.

Oplevering voorzien voor november 2020.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties