17 EXCLUSIEVE VILLA’S MET PANORAMISCH ZEEZICHT

The Hills, La Quinta

4, 5, 6 & 7 slk. villa’s

THE HILLS La Quinta, een verzameling villa’s in Marbella die nieuwe normen stellen op het gebied van design en verlangen.

Deze zeer exclusieve woningen hebben ononderbroken, panoramische uitzichten voor elke villa binnen dit nieuwbouwproject.

Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

THE HILLS – Low-density wonen, privacy en naadloze integratie met het omliggende platteland zijn sleutelbegrippen.

Dit betekent ononderbroken, panoramische uitzichten voor elke villa op de ontwikkeling. De nadruk ligt op eenvoud en flexibel leven. De kamerhoge ramen creëren een constante dialoog tussen de innerlijke schoonheid van de huizen en de schoonheid van het omringende landschap.

Fase 1 van The Hills bestaat uit totaal 12 villa’s met 3 verschillende opties qua lay-out en grootte.

PREMIERE: 590-820 m2 bebouwde oppervlakte, 865-1.230 m2 perceel oppervlakte, 4-6 slaapkamers en badkamers.

PANORAMIC: 900 m2 bebouwde oppervlakte, 1.345-1.630 m2 perceel oppervlakte, 5-6 slaapkamers en badkamers.

PARAMOUNT: 1080 m2 bebouwde oppervlakte, 2.650 m2 perceel oppervlakte, 6-7 slaapkamers en badkamers.

EINDELOZE HORIZONNEN – Vanaf de hoogten van La Quinta kijken de villa’s uit over het landschap en over de Middellandse Zee naar Gibraltar en Noord-Afrika. Elk huis in The Hills is perfect gepositioneerd voor adembenemende uitzichten van zonsopgang tot zonsondergang.

LA QUINTA  is een exclusieve postcode in de heuvelachtige buitenwijken van Marbella, beroemd om zijn 5-sterren golfresorts en countryclubs. De besloten privé gemeenschap van The Hills ligt op loopafstand van enkele van de beste golfbanen in Andalusië en in de buurt van lokale voorzieningen.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties