NIEUWBOUWPROJECT THE VILLAS, SMART HOMES.

The Villas, Cancelada

Een van de meest aantrekkelijke en best gelegen moderne woningen in Marbella en omstreken.

Deze prachtige nieuwbouw villa’s zijn speciaal ontworpen en gebouwd om het moderne leven te faciliteren.
De open leefruimten, lounge en eetkamer nodigen het felle daglicht uit, en creëren hierdoor een sfeer van optimisme en positiviteit.

De locatie van “The Villas” is vakkundig en doordacht gebruikt, om voor een uniek uitzicht vanaf elk van de villa’s te zorgen. Het prachtige uitzicht op de Mediterrane zee is dan ook de perfecte achtergrond voor deze exclusieve ontwikkeling.

3 slk. villa v.a. 850.000€
(Extra lay-outs in optie)
Volledige prijslijst en beschikbaarheid beschikbaar via info@marbellaspecialhomes.com

Specificaties

De villa’s bevinden zich op ruime percelen met een prachtig uitzicht over het omringende landschap en de nabijgelegen mediterrane zee.

De drie-slaapkamer villa’s behoren tot de meest aantrekkelijke en best gelegen, moderne woningen in Marbella, en bieden optimaal comfort en luxe in een hedendaagse setting, met een slaapkamer op de begane grond en twee op de eerste verdieping.

Alle suites beschikken over een eigen kleedkamer en terras. Moderne verfijning, dat is het kenmerk van het leven in “The Villas”.

De ruime veranda met drie meter hoge plafonds en de vloer tot plafond schuifdeuren creëren de sensatie van gehuld te zijn in het buiten landschap en een natuurlijke omgeving waar U ten volle kan genieten.

De villa’s zijn voorzien van een master suite op de begane grond met een prachtige open-air douche, een walk-in closet en een eigen tuin, evenals twee suites met walk-in dressing en een panoramisch terras op de eerste verdieping.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Grondplannen beschikbaar via email
    • Presentatie brochures beschikbaar via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties