PRESTIGIEUZE APPARTEMENTEN MET ZEEZICHT IN MARBELLA

Elements, Los Altos de Los Monteros

1, 2 & 3 slk. appartementen

Elements is een prestigieuze woongemeenschap die over de nodige uitrusting en infrastructuur beschikt om van de beste kwaliteit van leven te genieten.

Genieten van ruime woningen die, dankzij een zorgvuldig geplande architectonische benadering, elk van hen een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee zullen bieden.

Prijzen v.a. 156.500€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

ELEMENTS – Los Altos de Los Monteros, Marbella. De elementen geven leven aan onze planeet. De lucht, het water, de zon en het land combineren in perfecte harmonie in dit project voor een ongeëvenaard genot van het natuurlijke Marbella.

Gelegen op slechts 5 km van Marbella, genesteld in natuurlijke gebieden die de perfecte combinatie van strand en bergen bieden met bosgebieden en voetpaden om te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

Natuur, rust, schoonheid, zachte bries en een prachtig uitzicht op de zee zouden de omgeving van deze unieke en bevoorrechte ontwikkeling samenvatten.

Elements ligt zeer dicht bij de “Duna la Adelfa”, stranden die worden beschermd door hun hoge ecologische waarde en op loopafstand van verschillende golfbanen, die in combinatie met het permanent warme klimaat en meer dan 300 dagen zon het hele jaar door een idyllische bestemming creëren.

Geniet van de essentie en elementen van Marbella.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties