EXCLUSIEF EIGENTIJDS VILLA PROJECT

Don Amaro, La Duquesa

3 slk. villa’s

Het ontwerp van Don Amaro is modern en fris. De horizontale lijnen, evenwijdig aan de zee, creëren een simulaire vorm, terwijl de verticale lijnen die simulatie doorbreken en beweging geven aan de villa.

Don Amaro bestaat uit 17 hedendaagse off-plan villa’s met zeezicht, gelegen op wandelafstand van de haven van La Duquesa met haar restaurants, bars, winkel en strand.

Villa prijzen v.a. 495.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Deze ruime Costa del Sol-villa’s bestaan uit een gelijkvloers met hal, gastentoilet, living met open keuken en eethoek. Op de verdieping liggen 3 slaapkamers met elk hun eigen badkamer en toegang tot het terras. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een luxe on-suite badkamer. Een dakterras en kelder zijn optioneel.

Deze villa’s zijn ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ​​ecologische en onderhoudsarme woning te hebben.
Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit.

De Don Amaro villa’s zijn strategisch gelegen aan de Costa del Sol, zeer dicht bij de verschillende havens van La Duquesa, Estepona en Puerto Banus. Binnen enkele minuten vindt u allerlei soorten diensten en voorzieningen, zoals restaurants, internationale scholen, polo, tennis en golf.

Deze villa’s zijn ontworpen om comfortabel te leven, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en op wandelafstand van het strand.

  • Panoramisch zeezicht voor de meeste villa’s
  • 3 slaapkamers + 3 badkamers ensuite
  • Gastentoilet
  • Prive tuin met zwembad
  • Carport voor 2 wagens

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties