EXCLUSIEF EERSTELIJNSZEE PROJECT

The Edge, New Golden Mile

2, 3, 4 & 5 slk. appartementen, penthouses & villa’s

Dit bijzonder nieuwbouwproject zal bestaan uit moderne hoog kwalitatieve woningen op 1 van de meest bevoorrechte locaties aan de Costa del Sol.

Met dank aan de fantastische locatie, op het strand, geniet u het hele jaar door van adembenemende zichten op zee en de natuur.

2 slk. appartement vanaf 485.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Een heuse droom-woonbeleving, “The Edge”, wonen aan de rand van het strand. Op 1 van de meest bevoorrechte locaties aan de Costa del Sol.

Een gloednieuw project bestaande uit hoog kwalitatieve appartementen, penthouses & villa’s binnen een zeer exclusief resort.

Een modern design, de allerbeste bouwmaterialen en afwerking, subtiele lijnen en bogen doorheen de gehele community met een knipoog naar “het leven op zee”, de golven, een schip …
Een droom die werkelijkheid wordt, dat is precies wat u kan verwachten van “The Edge”.

Buiten het “materiële” aspect werd er bij het ontwerp van dit geweldig nieuwbouwproject eveneens heel veel aandacht besteed aan lichaam en geest.
U vindt binnen “The Edge” dan ook prachtig gemanicuurde tuinen, ontspanningsruimten, een sauna, spa, gym en andere luxueuze voorzieningen opdat u ten volle kan genieten van ontspanning.

Nog heel bijzonder is het dat er binnen het resort geen enkele wagen te bespeuren zal zijn! Alle “verkeer” zal ondergronds plaatsvinden, dit met het oog op een zo “menselijk en natuurlijk” mogelijke omgeving te creeren.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties