Rustig gelegen nieuwbouwbouwproject temidden van natuur

Agora, Selwo, Estepona

2 & 3 slk. appartementen en penthouses

Dit project bestaat uit slechts 34 moderne appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers op een rustige locatie in Selwo Estepona.

Agora Selwo Estepona. Genietend van panoramische uitzichten op de omringende natuur en bergen. Sommige units hebben deels zeezicht.

Prijzen v.a. 241.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Ágora op de New Golden Mile is ingedeeld in 5 individuele gebouwen en biedt:

2-3 slaapkamers van 83 m2 – 127 m2 gebouwd met 32 m2 – 220 m2 terrassen
Privétuinen van 43 m2 – 105 m2, ondergrondse parking, prachtige tropische tuinen en een weelderige groene bosrijke omgeving.

Ágora biedt prachtige nieuwbouw appartementen die allemaal op het zuiden of zuid-westen gericht zijn met vrij uitzicht over een prachtige natuurlijke vallei en beschermd bosgebied en een beetje uitzicht op zee vanaf sommige penthouses.

Kenmerken:
Geavanceerde modern design – Open ruim interieur met vloer tot plafond glazen schuifdeuren – Royale terrassen met een prachtig vrij uitzicht – Overal warme en koude airconditioning – Hoogwaardige porseleinen vloer – Volledig uitgeruste luxe keukens met Bosch Appliances inbegrepen – Ingerichte badkamers met sanitair van uitstekende kwaliteit – Beveiligde ondergrondse parkeergarage en opslagruimten.

Elk gebouw is ingedeeld in 3 verdiepingen met 6 tot 10 appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. De beperkte beschikbaarheid en ruime gemeenschappelijke ruimtes dragen bij aan het exclusieve gevoel van dit nieuwe project.

Op het gelijkvloers hebben we ruime duplex-appartementen met een kelderverdieping met natuurlijk daglicht, ideaal voor een fitnessruimte, een speelkamer of een extra slaapkamer.
De gelijkvloers appartementen zijn gebouwd op een verhoogde ligging tov het zwembad en de tuinen, waardoor een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer en het terras over het zwembad en de tuinen naar de vallei daarbuiten gegarandeerd is. De gelijkvloers appartementen hebben ook een eigen privé tuin.

De appartementen op de eerste verdieping hebben een ruime woonruimte met een terras over de volledige breedte, op het zuiden gericht voor de hele dag zon en met een fantastisch uitzicht over het zwembad en de tuin naar het bos daarachter.

Er zijn slechts 10 eigentijdse duplex penthouses beschikbaar in Agora met royale zonneterrassen, ideaal voor ontspanning en loungen in de zon.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties