EEN INFINITIEF PANORAMA

Panorama, Fuengirola

2 en 3 slk. appartementen & penthouses

82 woningen met een innovatief en state-of-the-art ontwerp. De beste afwerkingen en kwaliteiten zijn gegarandeerd. U hoeft alleen te beslissen of u 2 of 3 slaapkamers wilt, als u de voorkeur geeft aan een begane grond met een tuin of een penthouse met een eindeloos terras.

Geniet van een rustige en vredige levensstijl in een gebied met 24 uur beveiliging, op minder dan 400 meter van de zee met spa, tennis, paddle, supermarkt, cafés, wasserette etc. Strategisch gelegen tussen Malaga en Marbella, op slechts enkele minuten van Benalmadena en Fuengirola.

Prijzen v.a. 313.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Voor uw veiligheid heeft Panorama een unieke voetgangersingang met toegangscontrole. Geniet van een rustige wandeling in de tuinen. Word fit in de sportschool, ontspan in de jacuzzi, sauna en Turks bad en ga zwemmen in het overloopzwembad met uitzicht op de zee.

Wil je genieten van het strand, naar het geluid van de zee luisteren of langs de kust lopen bij zonsondergang?
Wat dacht je van een dag vissen? Of een maaltijd op de terrassen van de boulevard van Fuengirola? Een fietstocht? Er is van alles in de buurt: hotels, restaurants, supermarkten, tennis, spa …
Panorama biedt u onbeperkte mogelijkheden, aangevuld met alle diensten en faciliteiten om elke dag opnieuw te kunnen genieten.

2 en 3 slaapkamer appartementen gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ze hebben allemaal ruime terrassen, keukens ingericht en uitgerust met apparatuur van topmerken, domotica, airconditioning, plus twee parkeerplaatsen en opslag inbegrepen in de prijs.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties