EXCLUSIEVE EIGENTIJDSE APPARTEMENTEN

Unico, Benahavis

2 & 3 slk. appartementen & penthouses

EEN BOUTIQUE PROJECT gemaakt door een geavanceerd team van professionals in de nieuwste hedendaagse architectonische stijl. UNICO Benahavis zal ook het eerste cardio-beschermde wooncomplex in het gebied zijn.

Een luxueus project van slechts 24 moderne en innovatieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers, van 143 tot 299 m2 met ruime terrassen en privétuinen, ontworpen om naadloos buiten en binnen te genieten.

Prijzen 2 slk. v.a. 395.600 €
3 slk. v.a. 449.100 €
penthouses met 3 slk. v.a. 773.000 €
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

UNICO BENAHAVIS is een kleinschalig project met slechts 24 moderne appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers met ruime terrassen en privétuinen, ontworpen om zowel buiten als binnen te genieten. Kortom, een “boetiekproject” op een van de meest prestigieuze bestemmingen in Europa, waarvan de prachtige locatie een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee en de bergen biedt in een schitterende omgeving.

De appartementen van Unico Benahavis hebben een open-plan layout met een natuurlijke communicatie tussen de ruimtes, zodat u optimaal kan genieten van de omgeving, en zijn uitgerust met LED-binnenverlichting, veiligheidsdeuren en -vensters, volledig ingerichte keukens en wasruimtes, stralingsverwarmingssystemen, warm-koud aerotherme airconditioning en isolatie die zorgvuldig is gekozen om het verbruik te verminderen.

Unico Benahavis heeft 2 zwembaden: 1 in de tuin en 1 verwarmd binnenzwembad met swimjet, alsook een sparuimte met sauna, Turks bad, thermische douche en gym.

Een ondergrondse parkeerplaats en berging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

  • Kleinschalig project – Keuze uit 2 of 3 slaapkamers – Open plan keuken en leefruimte – Grote ramen voor veel lichtinval – Binnenzwembad met spa – Kwalitatieve afwerking.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties