EXCLUSIEVE FIRSTLINE BEACH APPARTEMENTEN

Estepona Center, Beachside

36 exclusieve appartementen

Darya Estepona is een fantastisch nieuw woonproject te Estepona: gelegen op de kustboulevard met het voorrecht om het hele jaar door van de zee te genieten.

Licht, design en ruimte; gecombineerd in gloednieuwe woningen waarvan het concept “luxe” veel meer betekent dan alleen de beste kwaliteit.

Appartement prijzen v.a. 276.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

36 Appartementen van verschillende types en met verschillende lay-outs, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. Allen met een enkele gemeenschappelijke noemer: kwaliteit.

Exclusiviteit, je kunt door het hele gebouw ademen en krijgt het te zien vanaf het moment dat je door de deur komt. De uniekheid en elegantie van dit project zijn te zien in de hoge plafonds, de van-vloer-tot-plafond deuren, de grote porseleinen vloertegels en het gebruik van hout in slaapkamers.

De terrassen bieden een extra woonruimte die een integraal onderdeel van het pand vormen dankzij hun lage hoogteprofiel en doorlopend vloerniveau. De zee maakt deel uit van het huis.

Dit innovatieve concept zal zonder twijfel een nieuwe architecturale benchmark op een kust zetten die trouwens al een welverdiende wereldwijde bekendheid heeft behaald.

Een exclusief woonconcept, waar de zee de kust ontmoet, ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio en eveneens een brede waaier van vrije tijd en entertainment mogelijkheden voor allerlei sporten, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving.

Genieten in het milde en aangename klimaat van de regio en van uw toekomstige vakantiebezoeken of een welverdiende gouden pensionering aan de Costa del Sol!

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties

    Allernieuwste aanbod vastgoed te koop