EXCLUSIEVE EIGENTIJDSE TOWNHOUSES

LAR Infinity, Cala de Mijas

2 & 3 slk. townhouses

Een gloednieuw project bestaande uit 56 townhouses met 2 of 3 slaapkamers met privé tuin en garage.

Het complex wordt gebouwd op verhoogd perceel om zodoende er voor te zorgen dat alle woningen een prachtig uitzicht hebben.

Townhouse prijzen v.a. 270.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

De bouw en afwerking van de townhouses is van de hoogste kwaliteit en in eigentijds en avant-garde design. Er is een groot gemeenschappelijk gebied met een zwembad, solarium en uitstekende groene gebieden.

De units geven ononderbroken uitzicht op de tuinen en de omliggende golfbaan. Het ontwerp maakt optimaal gebruik van het natuurlijk licht, met grote ramen van vloer tot plafond die het maximum uit de zuidelijke oriëntatie halen. De ramen maken een bijna naadloze overgang van de binnenruimte naar de ruime terrassen en tuinen.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn aangelegd om een maximale onafhankelijkheid van de huizen te bereiken. Een zwembad voor volwassenen, plus een kinderbad, ligt in het centrum van het complex, omgeven door een kunstmatig kiezelstrand en een groot grasgebied. Het complex is volledig omheind en veilig met de beveiliging bij de hoofdingang.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties