Luxe appartementen in het prestigieuze Benahavís

BYU Hills, Benahavis

3 slk. appartementen & penthouses

BYU Hills bestaat uit 24 appartementen verdeeld over drie gebouwen. Het project is opzettelijk kleinschalig gehouden om maximale privacy en rust te bieden.

BYU Hills is een luxueus nieuwbouwproject in boetiekstijl, op een unieke locatie in het meest prestigieuze gebied van Benahavis aan de Costa del Sol.

Prijzen v.a. 890.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Alle appartementen hebben een prestigieus, luxe en trendy imago en zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ze hebben elk drie slaapkamers en een ruim terras van ongeveer 60 vierkante meter. De 6 penthouses hebben ook een privézwembad. Elk appartement heeft 2 parkeerplaatsen en een berging in de kelder van het gebouw.

In de gemeenschappelijke delen van deze unieke residentie kunt u ontspannen in een oase van groen. En wanneer u een duik neemt in het zwembad, kunt u genieten van een fantastisch uitzicht dat zich uitstrekt van Marbella tot de Rots van Gibraltar.

De ontwikkelaars van BYU Hills hebben slechts één doel voor ogen, namelijk om u een uitzonderlijke leefomgeving te bieden. Streven naar perfectie, een buitengewone kwaliteit van leven creëren, zijn de passies die ze graag met u willen delen.

  • Beveiligd luxe complex
  • Fantastisch ononderbroken panoramisch zeezicht
  • Open plan keuken en leefruimte
  • Zeer ruime, zuid gerichte terrassen

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties