ULTRAMODERNE APPARTEMENTEN & PENTHOUSES

Santa Vista, Casares, Estepona

1 van de beste opportuniteiten aan de Costa del Sol vandaag!

Dit gloednieuwe nieuwbouwproject is een uniek in soort in termen van waarde voor uw geld. Le Mirage is een must see voor iedereen die op zoek naar een goede investering aan de Costa del Sol vandaag.

Gelegen aan de fel begeerde New Golden Mile van Estepona, op loopafstand van alle voorzieningen, met een prachtig uitzicht op zee, een strak modern design, samen met uitgebreide faciliteiten op het terrein.

2 slk. appartement vanaf 205.000€
Prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Bewoners van Santa Vista zullen toegang hebben tot twee zwembaden, een speeltuin, een clubhuis, een fitnessruimte, een evenementen ruimte, een café en een uitbreiding van viaduct brug naar het beroemde Los Flamingos, de thuisbasis van onder andere het vijf-sterren luxe Hotel Villa Padierna.

Opvallende kenmerken zijn de kamerhoge ramen die het natuurlijk licht uitnodigen en daarmee de open woonkamer, keuken en andere woonruimten overspoelen, en de openslaande patio deuren die toegang verschaffen tot een prachtig gedeeltelijk overdekt terras met eigentijdse glazen balustrades, waarvan sommige met uitzicht op de weelderige groene tuinen en het zwembad en op de azuurblauwe Middellandse Zee.

Begane grond appartementen profiteren van zeer ruime privé-tuinen, ideaal voor gezinnen met kinderen, en de penthouses hebben aantrekkelijke trappen naar een prachtig prive solarium, ideaal voor gezelligheid en genot van het uitzicht.

De ultramoderne laagbouw witte architectuur van deze prachtige eigentijdse 2 en 3 slaapkamer appartementen zijn ontworpen om een statement te maken. Het interieur zal dit minimalistische thema voort zetten en zal worden gepresenteerd in een smaakvol neutraal palet van steen, taupe en grijs, met een keuze van vloertegels.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties