Nieuw Project, Cataleya, Estepona


NIEUWBOUWPROJECT CATALEYA, APPARTEMENTEN & TOWNHOUSES

Cataleya, Atalaya Estepona

Na het grote succes van Cataleya fase 1, zijn we blij om bij deze de lancering van Cataleya fase 2 aan te kondigen!

93 Luxe appartementen en penthouses gelegen halverwege tussen Marbella en Estepona, in het hart van Atalaya Alta – een van de meest exclusieve buurten, omgeven door de natuur en op steenworp afstand van alle voorzieningen, restaurants, etc.

Een geweldige en idyllische plek om de zuivere lucht en rust in te ademen terwijl u geniet van de “countryside” vanaf uw groot terras, zonder in te leveren aan de luxe en al de diensten die U worden aangeboden aan de Costa del Sol.

2 slk. appartement v.a. 385.000€
3 slk. appartement v.a. 430.000€
3 slk. penthouse v.a. 640.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid op te vragen via e-mail: info@marbellaspecialhomes.com

Specificaties

Cataleya Fase 2, is een residentiële gated community, bestaande uit 93 hoogwaardige kwaliteit appartementen en penthouses; gelijkvloers met private tuinen tot 200 m2, tussen-verdiep-appartementen met terrassen tot 80 m2 en de penthouses met idem grootte terrassen plus een solarium, gericht op het westen wat de voordelen van het exceptionele klimaat aan de Costa del Sol maximaliseert.

Het land beslaat meer dan 10.500m2, een prachtig buitenruimte met verbluffende duurzame tuinen, een zout gechloreerd zwembad en een nieuw revolutionair concept van ‘Outdoor Sports & Recreation Area “.

De omvang van het land, de low-density gebouwen en het zorgvuldig bestudeerde ontwerp van de blokken, een nieuw concept van complexiteit, omgeven door de natuur, aangepast aan een moderne levensstijl, maar met het behoud van de charme van Andalusië.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    • Prijzen en beschikbaarheid via email
    • Brochure beschikbaar via email
    • Grondplannen via email

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties