EXCLUSIEVE VILLA MET ZEEZICHT

Villa Estepona, Don Pedro

Gloednieuw villa project

Deze prachtige nieuwbouwvilla is gelegen in Don Pedro, Estepona-oost, op 3 minuten van de haven en op wandelafstand naar het strand.

U geniet hier van een spectaculair uitzicht, vanaf het terras, over de middellandse zee en de Afrikaanse kustlijn.

4 slaapkamer villa, 599.000€

Specificaties

Een prachtige nieuw te bouwen villa op een toplocatie, op wandelafstand van het strand en op slechts enkele minuten van de gezellige haven van Estepona.

Deze villa biedt alles wat u kan wensen van een leven aan de Costa del Sol; een modern design en hoog kwalitatieve bouwmaterialen en afwerkingen.

Ideaal gelegen op een verhoogd plot wat er voor zorgt dat u vanaf uw terras kan genieten van merkwaardige ver-zichten, van oost naar west, over de gehele kustlijn. Dit op een steenworp afstand van alle voorzieningen die u in de buurt van een (t)huis verwacht, waaronder; winkels, supermarkten, apotheek, scholen, bars, restaurants, etc…

De slaapkamers beschikken allen over een en-suite badkamer en de master-bedroom is voorzien van een heuse dressing room. De overige slaapkamers zijn voorzien van inbouw-kasten met heel veel opbergruimte.

Verder geniet de villa van een luxe moderne keuken met bijbehorende toestellen.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties