BELAIRE, EEN MODERNE LEVENSSTIJL ONDER DE ZON

Belaire Estepona

Gelegen aan de New Golden Mile (tussen Marbella en Estepona), op slechts 1 kilometer van het strand en op loopafstand van alle voorzieningen, restaurants, bekende supermarkten, apotheek, winkels, enz.

Belaire is een volledig nieuw complex, bestaande uit 63 ultra moderne en elegante 2, 3 en 4 slk. appartementen en penthouses. De community is volledig omheind met privé zwembad en aangelegde tuinen.

De appartementen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke licht, zowel het exterieur als het interieur, via het terras, creëren hierdoor een constant gevoel van vrijheid.

Er zijn appartementen en penthouses beschikbaar vanaf;
2 Slk. 244.000€
3 Slk. 307.000€
4 Slk. 372.000€

Specificaties

De werkzaamheden aan dit project zijn reeds begonnen en de oplevering van de woningen zijn voorzien voor december 2017.

De woningen zijn voorzien van ruime terrassen ontworpen om buiten te leven, de benedenverdiepingen hebben een eigen tuin en de penthouses hebben geweldige solariums tot wel 105m2.

Open keukens zijn geïntegreerd in de leefruimte, wat een vriendelijke en familiare sfeer creëert. De keuze van de materialen werd zorgvuldig bestudeerd teneinde de meest comfortabele levenskwaliteit garanderen. Het gebruik van materialen van de laatste generatie, die voldoen aan alle geldende voorschriften, en een design dat overeenkomt met de nieuwe trends in decoratie, gebaseerd op rechte lijnen, waar witte mengsels met harmonieuze lichte tinten licht creëren.

Het complex heeft een fantastisch terrein en tuinen en het zwembad maakt gebruik van een zout water chlorerend systeem. Het moderne design van de appartementen, de kanten van de vensters en de niet-omkaderde glazen balustrades, geven door een perfecte integratie van de binnen- en buitenzijde, het constante gevoel van vrijheid.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties