EXCLUSIEF EERSTELIJNSGOLF PROJECT

First line golf, Estepona

5 slk. moderne golf villa’s

Graag presenteren wij u, Campanario Villas, 11 moderne first line golf villa’s in Estepona met alle luxe voorzieningen.

Met dank aan de fantastische locatie, geniet u het hele jaar door van adembenemende zichten op de middellandse zee en de golf course.

5 slk. villa’s vanaf 695.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Las villas del Campanario is een gloednieuwe ontwikkeling van 11 luxe first line golf villa’s met bij de club een restaurant, bar, binnen en buiten zwembad, een fitnessruimte, een prachtige Spa, een sociale club en tennis en padel courts.

De villa’s hebben een ultra modern design en zijn afgewerkt volgens de hoogste normen. De woningen zijn gebouwd over 3 verdiepingen met een grote kelder die je eventueel zou kunnen ombouwen in een apart appartement, of misschien een gym of privé bioscoop.

Voor het interieur werd er gebruik gemaakt van de ruimte met een eenvoudig ontwerp, neutrale kleuren en rijke natuurlijke materialen. Grote ramen en glazen wanden worden gebruikt om het grootste deel van natuurlijk licht op te vangen en het gevoel van ruimte te geven, terwijl het u eveneens dichter bij de natuur doet voelen. De villa’s hebben allemaal een eigen infinity pool.

De villa’s worden gebouwd op kavels variërend in grootte van 400 tot 800m² en bieden allemaal een geweldig uitzicht over een golfbaan. De ontwikkeling ligt dicht bij de lokale voorzieningen en faciliteiten zoals winkels en supermarkten, evenals een aantal grote beach clubs, restaurants, bars en een ziekenhuis. Het ligt eveneens dicht bij een internationale school.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties