NIEUWBOUWPROJECT ELVIRIA FOREST, APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Elviria Forest, Marbella

Een uiterst exclusief nieuwbouw resort bestaande uit slechts 4 gebouwen, allen met een unieke ligging met adembenemende uitzichten over het biosfeer natuurpark, het bergachtige landschap en de middellandse zee.

4 gebouwen met 1, 2 en 3 slaapkamer gelijkvloers-appartementen, 1ste verdiep appartementen en penthouses met grote terrassen om te genieten van het adembenemende uitzicht.

Gelegen in de fel begeerde omgeving van La Mairena, Elviria met een adembenemend panoramisch uitzicht over de zee, de omliggende vallei en het door UNESCO uitgeroepen biosfeer natuurreservaat.

1 slk. penthouse: Solarium + Hot tub + BBQ: €187.000
2 slk. appartement vanaf €195.500
2 slk. gelijkvloers appartement met tuin vanaf €240.500€
3 slk. appartement vanaf  €255.000

Specificaties

Een klein complex van luxe ingerichte appartementen in een gated community met 24 uur bewaking, met 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen / penthouses, gebouwd, ingericht en uitgerust volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Op het terrein bevinden zich een groot gemeenschappelijk Infinity zwembad, 2 sauna’s, en een aantrekkelijke ligweide waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van het panoramisch uitzicht.

De appartementen hebben royale terrassen met een prachtig onbelemmerd uitzicht, en de gelijkvloers appartementen profiteren van een eigen tuin van 356 m2! Ideaal om te genieten van de ‘al fresco’ levensstijl.

Alle appartementen zijn voorzien van een modern vormgegeven geïntegreerde keuken met inbouwapparatuur, wasruimte / bijkeuken, air-conditioning in alle kamers, prachtige marmeren badkamers met bubbelbaden en inloop-douches, inbouwkasten, open haard in de woonkamer, prachtige marmeren vloeren en vloerverwarming, 2 ondergrondse parkeerplaatsen en 1 berging.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.  DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

  • Prijslijst appartementen & penthouses
  • Grondplannen van elk appartement beschikbaar via email
  • Comm. fees : 110€ for 1 slk, 130€ 2 slk , 140€ 3 slk, en tuin app. 170€
  • Ibi 700€/jaar – Basura 50€/jaar

  Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties