LUXUEUZE 2, 3 & 4 SLAAPKAMER TOWNHOUSES

Townhouses, La Cala de Mijas

48 moderne, luxe townhouses in La Cala de Mijas

Het project zal bestaan uit 48 huizen op een verhoogde perceel in La Cala, op loopafstand van het strand, evenals lokale winkels en restaurants.

Als gevolg van de verhoogde ligging van het perceel, hebben enkele huizen uitzicht op zee, terwijl de andere uitzicht op het omringende landschap en de bergen hebben.

4 slk. townhouse vanaf 395.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

We zijn blij om u La Cala Townhouses te presenteren – een nieuwe ontwikkeling van luxe huizen in La Cala de Mijas, Mijas Costa.

De 48 townhouses zijn gerangschikt rond een centrale tuin met ligweide en 3 gemeenschappelijke zwembaden, die allemaal in dezelfde moderne stijl ontworpen werden als de huizen.

De woningen zijn ruim en licht met een open ontwerp en met een verscheidenheid aan lay-outs. Er is de optie voor 2, 3 of 4 slaapkamers.

De units zijn zorgvuldig gepositioneerd zodat elk van hen uitkijkt op de centrale tuinen. De gemeenschap is omheind en veilig met een eigen ondergrondse parkeergarage voor twee auto’s en een extra kelderberging.

De begane grond is ruim en licht met ramen van vloer tot plafond die leiden naar een groot terras met uitzicht op het zwembad. Er zijn 3 verschillende configuraties beschikbaar voor op de begane grond met een keuze van open of gesloten keuken en de mogelijkheid om een slaapkamer.

De eerste verdieping heeft ook 3 beschikbare configuraties met de optie 2 of 3 slaapkamers. In beide opties biedt de eerste verdieping biedt een ruim terras dat kan grenzen aan de master bedroom of de tweede en derde slaapkamer.

Het solarium op het dak is voorzien van een eigen zwembad en is ideaal om te genieten van de zon. Er is ook de mogelijkheid om pre-installatie van een pergola om extra ruimte te creëren voor al fresco dineren.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties