EXCLUSIEF EIGENTIJDS VILLA PROJECT

3 unieke luxe villas, Casares

Quercus Collection biedt een keuze uit 3 zeer unieke luxe villa’s op een ideale locatie, omgeven door de natuur en met panoramisch uitzicht op zee en de bergen.

Toplocatie op slechts 20 minuten rijden van Marbella en Puerto Banus en 45 minuten van de internationale luchthaven van Malaga.

Villa prijzen v.a. 998.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Quercus Collection is zoveel meer dan alleen een nieuwe woonontwikkeling, omdat het een visie voor de toekomst vertegenwoordigt en de noodzaak om een huis te bieden dat kwaliteit en duurzaamheid biedt, alsmede comfort, gezondheid en welzijn.

Quercus Collection werd ontworpen door een Deense architect, verliefd op de Middellandse Zee kust. Met passie voor moderne architectuur gecombineerd met ecologie, gezondheid en Feng Shui.

De locatie, de biodiversiteit, de verscheidenheid aan landschappen, fijne zandstranden en voorouderlijke cultuur maakt van Casares een betoverende plek om te wonen.

Natuurlijk leven op z’n best !

Ontdek hier onder de 3 verschillende types villas:

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties

    Het allernieuwste vastgoed te koop