APPARTEMENTEN EN KING-SIZE DUPLEX PENTHOUSES

Alcuzcuz, Benahavis

Een unieke nieuwe ontwikkeling in de heuvels van Benahavis,

Fase 1 bestaat uit 42 ruime appartementen en king-size duplex penthouses, met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het project in zijn geheel zal bestaan uit 92 verschillende woningen gebouwd op in 3 fasen.

Elke woning is voorzien van extra grote en open terrassen met adembenemende panoramisch uitzichten over de Los Arqueros Golf course, de omliggende bergen, en natuurlijk de Middellandse Zee.

3 slk. gelijkvloers vanaf 375.000€
3 slk. appartement vanaf 385.000€
3 slk. penthouse vanaf 730.000€
Prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Alcuzcuz is een uniek residentieel project, ontwikkeld in overeenstemming met criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatologische architectuur, gebouwd op verschillende niveaus om het uitzicht te optimaliseren voor een uitzonderlijk panorama op de omgeving vanaf de enorm grote terrassen, allemaal gericht op het zuiden.

De woningen zijn ontworpen met ruime kamers, (groter dan de huidige markt normen) en volledig ingericht met hoogwaardige moderne afwerking. Hoogtepunten zijn onder meer crèmekleurige marmer, grote tegels in de badkamers, grote openslaande deuren naar het terras, top of the range keukenapparatuur en sanitair, LED-verlichting, airconditioning en vloerverwarming in de badkamer.

De aangelegde tuin gebieden zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerp, met respect voor de verscheidenheid aan soorten en inheemse bomen in het gebied, met verticale tuinen en groene corridors dat elk van de fasen verbindt en de residentiële gebouwen omhult in een unieke natuurlijke omgeving.

Prive-garage en berging, in de prijs inbegrepen.
Voorziene oplever datum: 01-07-2018

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties