21 MODERNE NIEUWBOUW VILLA’S

Cabopino, Marbella

3 & 4 slk. villa’s

CaboRoyale is een prachtige nieuwe ontwikkeling van 21 moderne villa’s, gelegen op de grens van Mijas en Marbella.

De uitstekende ligging grenst aan een 18-holes golfbaan en ligt op loopafstand van de prachtige stranden en jachthaven van Cabopino.

Villa prijzen v.a. 970.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

3 & 4 slk. zuid georiënteerde nieuwbouwvilla’s, met allemaal een prachtig uitzicht op zee dat wordt gemaximaliseerd door een arrangement dat de natuurlijke stroom en de topografie van het land volgt.

De villa’s hebben een strak design die focus mogelijk maakt op de belangrijkste architectuur elementen. De ongecompliceerde eenvoud van de open lay-outs betekenen dat de interne gebieden ruim zijn en met een overvloed aan licht.
Bovendien zijn de kelders afgewerkt met dezelfde hoge kwaliteiten.

De kamers zijn speciaal ontworpen met een flexibiliteit van gebruik, te personaliseren met de individuele voorkeuren van kopers. Er is ook
een geïntegreerd parkeerterrein gelegen in de kelder van elke villa, met voldoende ruimte voor minimaal 2 auto’s.

Uitstekende kwaliteiten, inclusief:
• Vloerverwarming door geheel de villa inclusief badkamers (behalve kelder) via Daikin Altherma systeem • Verwarming en airconditioning in totaal, inclusief 2
grotere kamers in de kelder • Grote Cortizo dunne profielkozijnen met veiligheidsglas • Volledig ingerichte keukens met Silestone-werk oppervlakken en Siemens-apparatuur • Sanitair van Villeroy & Boch en Grohe • Pre-installatie van domotica-systemen • Privé zwembad met zoutzuivering • Volledig aangelegde tuinen met automatisch Irrigatie systemen.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties