BOUTIQUE APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES AAN DE NEW GOLDEN MILE

Campanario Hills, Estepona

2 & 3 slk. appartementen

Een geweldige oportuniteit om een appartement te kopen in deze fantastische gloednieuwe ontwikkeling met de nieuwste architecturale en stijlvolle moderne gemakken.

Deze prachtige nieuwe ontwikkeling is gelegen aan de populaire New Golden Mile van Estepona, een van de meest gewilde gebieden aan de Costa del Sol.

Prijzen v.a. 349.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Campanario Hills bestaat uit 29 appartementen en penthouses binnen een privé-gated community.
Elk appartement is prachtig ingericht met apparatuur van de hoogste kwaliteit, met vloeren en keukens van het gerenommeerde exclusieve interieurontwerpbureau Gunni en Trentino.

Georiënteerd op zuid / zuidoost, zijn de appartementen licht en aantrekkelijk ruim dankzij hun doordachte architecturale ontwerp.
Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, ze zijn ook gemakkelijk om in te leven met een domotic geautomatiseerd thuissysteem, intelligente airconditioning en een jacuzzi of zwembad op de zonovergoten terrassen met milieuvriendelijk zout water.

De luxe van dit nieuwbouwproject stopt niet bij de appartementen, maar de gemeenschap beschikt ook over een zwembad, kinderbad en een eersteklas spa en fitnessruimte met Turks bad, sauna en een ontspanningsruimte met infraroodlampen.

Vanaf slechts € 349.000 – oplevering voorzien in 2019.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties