MODERNE NIEUWBOUW VILLA’S FIRST LINE GOLF

Finca Sotogrande Villa's, Sotogrande

3, 4, 5 slaapkamer villa’s

Een gloednieuw project van moderne villa’s, firstline golf in de nabijheid van alle voorzieningen, te Sotogrande.

Gelegen aan de rand van de La Cañada Golf Course, in La Reserva, een veilige en zeer discrete omgeving met uitzicht op zee, golf en Gibraltar.

Villa prijzen v.a. 410.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Finca Sotogrande is een residentieel complex van 176 luxe woningen met 3, 4 & 5 slaapkamers en met een bebouwde oppervlakte van 177m2 tot 257m2.

De villas beschikken over terrassen, een privé tuin, optioneel een jacuzzi en privé zwembad, gemeenschappelijke zwembaden en kinder-baden, een gym, padel court en zelfs een running track. Dit alles binnen een 24hrs beveiligde community.

De grote panoramische woonruimten openen naar de horizon en naar de uitgebreide aangelegde gebieden die deze ontwikkeling een uniek karakter geven om optimaal te genieten van het natuurlijke licht. Ruime slaapkamers en keuken met directe toegang tot het terras of naar de tuin.Grote terrassen met prachtig uitzicht op zee en optionele jacuzzi.

Gelegen dicht bij de A-7, op een uur van Malaga airport, 30 minuten van Gibraltar airport en op 14 minuten van de prachtige en gezellige haven van Sotogrande.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties