EXCLUSIEF PROJECT

Sierra Hills, Sierra Blanca

2, 3 & 4 slk. luxe appartementen

De woningen zijn afgewerkt volgens de hoogste standaard en beste kwaliteit. Ruime terrassen, een berging en parkeerplaats zijn allemaal inclusief.

De woningen hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen die vlak boven deze residentie staan.

2, 3 & 4 slk. appartementen vanaf 450.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Het complex bevat ook een gemeenschappelijke ruimte met zwembaden en aangelegde tuinen waar u kunt genieten van de prachtige zonsondergangen van de Costa del Sol.

Het ontwerp van de woningen geeft een gevoel van elegantie en warmte, met heel ruime kamers, die het grootste deel van natuurlijk licht uitmaken.

De project bevindt zich in de rustige heuvels van de Sierra Blanca, op slechts een korte rit van Marbella, Puerto Banus, het La Cañada shopping center, en het strand. Het is eveneens dicht bij het Swans College en het Parque Nagüeles.

Sierra Hills is beslist een residentie voor speciale mensen met speciale wensen. De locatie, Sierra Blanca, is dan ook een van de meest begeerde in en rond Marbella.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties