GLOEDNIEUWE APPARTEMENTEN MET ZEEZICHT

iKasascenic, Estepona

1, 2, 3, 4 & 5 slk. appartementen

74 untis met 1-5 slaapkamers: begane grond met tuin, bovenste verdiepingen en grote penthouses met terras (met de mogelijkheid van een jacuzzi), allen met een berging en een garage.

Een van de belangrijkste eigenschappen van iKasaScenic is dat alle woningen een  bevoorrechte zuid oriëntatie hebben, met uitzicht op de Middellandse Zee opdat u ten volle kan genieten van het gunstige klimaat.

1 tot 5 slk. appartement vanaf 298.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Een prachtig nieuw project ontworpen door de architect Villarroel – Torrico, een referentie van superieure kwaliteit aan de Costa del Sol.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere een zwembad, een fitnessruimte, een polyvalente zaal, een uitkijkpost en prachtig gemanicuurde tuinen.

U kan uw woning bovendien aanpassen naar eigen smaak, met een breed scala aan opties ten aanzien van de keuze van de afwerking, kleuren en materialen.

iKasascenic ligt op slechts een paar minuten lopen van het historische en zakelijke gebied van de stad waar u alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en de meest gezellige strandtentjes vindt, naast de jachthaven, en op een steenworp van de toegang tot twee belangrijke wegen, de A-7 en AP-7 en op minder dan een uur van de luchthaven van Malaga.

De oplevering van dit nieuwbouwproject wordt voorzien in 2019.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties