EXCLUSIEF EERSTELIJNSGOLF PROJECT

Golf Villa's, Estepona

Luxe villa’s front line golf

Een bijzonder nieuwbouwproject bestaande uit 45 villa’s, in een paradijselijke omgeving en toplocatie, eerstelijnsgolf.

Met dank aan de toplocatie geniet u vanaf uw terras van geweldige uitzichten op de golfcourse, de zee en nabijgelegen meren.

Villa’s v.a. 462.373€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via email.

Specificaties

Golf villa’s Estepona is een residentieel complex bestaat uit 45 vrijstaande en geschakelde villa’s op een unieke locatie, omgeven door meren en greens, met zicht op zee, op het Doña Lucía Golf Azata complex.

Het ontwerp van de woningen is een uitdrukking van stijl en het moderne leven. Ruime huizen gebouwd naar een hoge standaard, waar u zult genieten van de royale kamers, verdeeld over twee verdiepingen.

Golf villa’s Estepona onderscheidt zich als een fantastische hedendaagse investering en als een zekere inzet voor de toekomst. Het gebied west Estepona is zonder twijfel het meest populaire gebied voor nieuwbouwprojecten vandaag de dag met heel veel nieuwe infrastructuur in dit gebied om het van een spectaculaire toekomst te voorzien: scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, jachthavens en golfbanen.

De beste locatie, oriëntatie en design in een idyllische omgeving, ontworpen voor golfliefhebbers en liefhebbers van rust. Voor het dagelijks leven of voor vakantie, Golf villa’s Estepona.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties