MODERN GLOEDNIEUW WOONPROJECT OP TOPLOCATIE

Cortijo del Golf Resort, Estepona

2 & 3 slk. appartementen en penthouses

Cortijo del Golf Resort is een gloednieuwe ontwikkeling bestaande uit 64 moderne appartementen, gelegen in het El Paraíso-gebied van Estepona en op slechts 1 km van het strand!

Een strategische locatie die, in termen van de directe omgeving, erg uniek is, omringd door golfbanen (El Campanario, Atalaya, Guadalmina, El Paraíso, La Quinta, enz.) maar ook vlak bij de zee.

Prijzen v.a. 280.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Cortijo del Golf Resort is gelegen temidden van enkele van de beste golfbanen aan de kust, waaronder El Campanario, Atalaya, Guadalmina en El Paraíso, doch op slechts 1 Km van het strand !

Cortijo del Golf Resort wordt gebouwd volgens een modern eigentijds ontwerp in een natuurlijke omgeving van spectaculaire schoonheid. De appartementen zijn open en licht met een geïntegreerde en volledig uitgeruste keuken met Siemens apparaten. Airconditioning-, alarm- en rookmelders worden ook geïnstalleerd.

Elke woning wordt verkocht inclusief een garage en een opslagruimte. De community bestaat uit appartementen en penthouses, verdeeld over acht blokken.

Elke woning heeft twee badkamers met aparte wasruimte. In de 3 slaapkamer woningen functioneert de wasruimte ook als gastentoilet.

In de gemeenschappelijke gebieden vindt u zwembaden voor volwassenen en kinderen, aangelegde tuinen, speelruimten en terrassen.

Als eigenaar bij CORTIJO DEL GOLF krijgt u bovendien een familie-lidmaatschap van 1 jaar in de Club van El Campanario (voor 2 volwassenen en 3 kinderen onder de 18 jaar), waarmee u een jaar lang kan genieten van alle prachtige voorzieningen van de Club.

Voor eigenaren die investeren met het oog op rendement is er tevens een full property management en rental management beschikbaar.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties

    Allernieuwste aanbod vastgoed te koop