EXCLUSIEF EERSTELIJNS ZEE PROJECT

The Sapphire, Estepona

2 &3 slk. appartementen

The Sapphire bestaat uit slechts 14 appartementen en penthouses met 2 en 3 slaapkamers op een uitzonderlijke locatie eerstelijns zee.

Unieke ligging aan het strand op loopafstand van de jachthaven van Estepona.
Hoogste kwaliteiten en merken.

Prijzen v.a. 670.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

The Sapphire: het “juweelproject” van de Costa del Sol.

De urbanisatie heeft directe toegang tot het strand en het project heeft een uniek en baanbrekend ontwerp met de hoogste kwaliteitsnormen.

Fysieke conciërge en toegangscontrole. Videobewakingssysteem voor de controle van gemeenschappelijke ruimtes.

Overloopzwembad buiten met zoutoplossing. Er zijn douches, ontspanningsruimtes met uitzicht op zee en directe toegang tot het strand.

Gemeenschappelijke sportruimtes, Padelbaan, overdekt gedeelte met winterzwembad, sauna, multifunctionele ruimte, kleedkamers en een gym voor persoonlijke training plus een gastronomische ruimte en wijnbar voor evenementen.

Toplocatie dicht bij het stadscentrum van Estepona en met uitzonderlijke verbindingen naar Puerto Banus, Marbella en de luchthavens van Malaga en Gibraltar.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties