Panoramisch uitzicht op de golfbaan en de bergen van Mijas

GrandView, La cala golf

2 & 3 slk. appartementen en duplex penthouses

Een nieuwbouwproject bestaande uit 60 appartementen en duplex penthouses in de vallei van Mijas.

Gelegen naast de prestigieuze golfbanen van Asia en Amerika; tegenover het clubhuis, met uitzicht op de golfbaan en de bergen van Mijas.

Prijzen v.a. 287.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

GrandView bestaat uit 20 penthouses met 3 slaapkamers en spectaculaire solaria en 40 zonnige appartementen met 2 en 3 slaapkamers.

Prive-gated complex met gemeenschappelijke tuinen en een zwembad.
Het complex en de golfbaan zijn perfect geïntegreerd in een natuurlijk landschap en met een spectaculaire omgeving.

De bouwkwaliteit valt op, net als de nieuwe luxe materialen en afwerkingen.

La Cala Resort heeft drie 18-holes golfbanen, een hydrotherapiecentrum en spa, een 4 * hotel, tennisbanen, atletiekbaan, een fitnessruimte met gekwalificeerde trainers, een professioneel voetbalveld, een Golf Academy en oefenbaan en 24-uurs beveiliging.
Op slechts een paar minuten rijden met de auto kunt u genieten van de charme van Mijas en de smalle straatjes van de oude stad, gaan winkelen in Marbella of Fuengirola, het nachtleven proeven in La Cala de Mijas of Puerto Banús.
Zonder twijfel een nieuw wooncomplex met alle voordelen van privacy en een hoogwaardige, gewilde omgeving, strategisch gelegen in La Cala Golf Resort, voor een werkelijk fantastische prijs.

Verwachte datum van overdracht Fase 1: november 2019.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties