Appartementen vlakbij zee en golf in Estepona

Habitat Valle Romano, Estepona

2, 3 & 4 slk. appartementen

Habitat Valle Romano is een exclusief omheind complex met 115 ruime golf appartementen en spectaculaire penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers.

Gelegen dichtbij het strand en Valle Romano Golf & Resort, in een natuurlijke omgeving met een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen.

Prijzen v.a. 227.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Habitat Valle Romano is gebouwd volgens het concept van “open ruimtes” waarbij functionaliteit en de prachtige oriëntatie op het zuiden, licht tot de hoofdrolspeler maken.

Alle appartementen hebben ramen van vloer tot plafond die rechtstreeks leiden naar een mooi, groot terras om te genieten van het beste uitzicht. De keukens zijn volledig uitgerust met kwaliteitsapparatuur. De prachtig ontworpen slaapkamers zijn complete suites met een eigen en-suite badkamer en grote ingebouwde kasten met grote ramen en uitzicht op de Middellandse Zee.

Dit project heeft twee zwembaden voor volwassenen en kinderen, een fitnessruimte en een sociale club omgeven door verzorgde tuinen.

  • Grote ramen voor veel lichtinval
  • Luxe afwerkingsgraad
  • Ondergrondse parkeerplaats
  • Ondergrondse bergruimte
  • Gemeenschappelijke aangelegde tuinen met zwembaden, gym en social club

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties