EXCLUSIEF NIEUWBOUW VILLA PROJECT

Vistas de La Cala, Mijas Costa

3 & 4 slk. villa’s

Vistas de La Cala bestaat uit 16 moderne nieuwbouw villa’s met 3 of 4 slaapkamers in het populaire La Cala de Mijas.

Vistas de La Cala is een gated community, dicht bij het strand en geniet door de ligging van prachtige uitzichten.

3 slk. villa’s v.a 820.000€ tot 935.000€
4 slk. villa’s 950.000€

Specificaties

La Cala Views is een nieuwe ontwikkeling gelegen in het populaire La Cala de Mijas. Het nieuwbouwproject bestaat uit 16 luxueuze moderne villa’s met drie of vier slaapkamers.

Alle villa’s hebben een eigen privé tuin met een groot zwembad en zijn ingericht met een individueel op maat gemaakte keuken. De woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen met op de bovenste verdieping de master bedroom suite met een grote badkamer, walk-in closet en een groot terras, gericht op het zuiden. Bovendien hebben veertien van de villa’s twee extra slaapkamers op de bovenste verdieping met een extra gedeelde badkamer.

De hoofdingang bevindt zich op de begane grond, met een open keuken, salon / woonkamer, een slaapkamer met badkamer, een gastentoilet en een ruim terras op het zuiden met uitzicht op zee. Twee van de villa’s bevatten ook een vierde slaapkamer op de begane grond. De woningen hebben verder allemaal een dubbele garage, berging en wasruimte.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.


    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties