Uw thuis in de zon 325 dagen per jaar

Oasis 325, Estepona

2 & 3 slk. appartementen en penthouses

Oasis 325 beschikt over 215 exclusieve appartementen die speciaal zijn ontworpen om te genieten van de mediterrane levensstijl.

Oasis 325 is uitzonderlijk goed gelegen. De verhoogde ligging biedt een ongeëvenaard uitzicht over de kustlijn van de Middellandse Zee.

Appartement prijzen v.a. 199.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

OASIS 325 – Moderne nieuwbouwappartementen met terrassen met een oppervlakte van meer dan 30 vierkante meter en een glazen balustrade, om te genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

Het grote zwembad ligt in het centrum van Oasis en biedt een plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen. Door de gebouwen beschermd tegen de buitenkant en omgeven door de natuur. Het water het uiterlijk van een natuurlijk meer, privé en sereen.

Oasis 325 biedt zijn eigenaars een exclusieve, complete spa waar ze kunnen relaxen en zich kunnen onderdompelen in het ontspannende water van het zwembad, genieten van een ruime jacuzzi in een atmosfeer die tot in het kleinste detail is ontworpen voor een fantastische relax ervaring.

U kunt kiezen uit een reeks van 2 en 3 slaapkamerappartementen of kiezen voor een van de 52 begane grond appartementen met tuin, of voor een van de 52 penthouses met solarium, met de optie van een privé zwembad. Alle hebben een overdekte parkeerplaats en een berging inbegrepen.

 

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties

    Allernieuwste aanbod vastgoed