EEN UNIEKE KANS OM TE INVESTEREN IN JEZELF

Azahar de Marbella

Gelegen in een strategisch gebied omringd door de golfbanen in Nueva Andalucia is “Azahar de Marbella”, een nieuw residentieel complex, met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de zee en de golfbanen. Een feest voor het oog.

Een Development van 42 woningen van uitstekend design, strategisch gelegen in de beste en meest exclusieve buurt van Nueva Andalucia, Marbella

Dankzij de moderne constructie met grote terrassen, genieten al de woningen van een spectaculair uitzicht over de Middellandse zee en de golfbanen.

2 bedrooms / 2 bathrooms from 560.000€
3 bedrooms / 2 bathrooms from 595.000€
3 bedrooms penthouses 760.000€

Specificaties

De appartementen, met 2 en 3 slaapkamers, bieden open ruimtes vanuit de hal naar het terras, met grote ramen, waar u ten volle kan genieten van het mediterrane licht.

Functionaliteit en design zijn in balans, en bieden uitgebreide woon-kamers met eetkamers en open keukens, waar de harmonie van de kamers samen gaan met een familiale stijl.

Het gebruik van materialen van de laatste generatie, die voldoen aan alle geldende voorschriften, en een design dat overeenkomt met de nieuwe trends in decoratie, gebaseerd op rechte lijnen, waar witte mengsels met harmonieuze lichte tinten licht creëren.

Het complex zal worden uitgerust met een buitenzwembad omgeven door een groot zonneterras en mooie minimalistische tuinen en ook een spa met sauna, Turks stoombad, jacuzzi en gymnasium.

Slechts een op een paar minuten afstand van de meest prestigieuze golfbanen, zoals Real Club Las Brisas, Los Naranjos Golf Club, La Quinta Golf & Country Club…

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties