EXCLUSIEF EIGENTIJDS VILLA PROJECT

Selwo, Estepona

5 slk. villa’s

Deze unieke luxe villa’s liggen op de laatst beschikbare bergkam op minder dan 800 meter van het strand en 100 meter boven de zeespiegel aan de Costa del Sol met uitzicht op zee. Dicht bij het uitbundige sociale leven van Marbella.

Gelegen in het hart van de New Golden Mile bieden wij u een nieuwe en exclusieve manier van leven in het nieuwste wooncomplex, THE VIEW Luxury Villas, met een spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee.

Villa prijzen v.a. 1.170.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Deze exclusieve ontwikkeling bestaat uit 49 luxe villa’s en zijn zo ontworpen dat u de uitstekende kwaliteit en het comfort zult ervaren in het gehele interieur en de buitenruimtes. Alle villa’s hebben ten minste vier slaapkamers en de mogelijkheid van maximaal zes .. of meer, en en-suite badkamers.

Aan de buitenkant toont The View zijn eigentijdse maar tegelijkertijd warme stijl, met de nadruk op de elegantie van een open ontwerp met ingrijpende horizontale lijnen en schone, glazen façades die de transparantie en helderheid van de Middellandse Zee weerspiegelen met ruime terrassen die opgaan in een groot infinity zwembad en privétuin.

Gemaakt om het hele jaar door te genieten van het heerlijke klimaat en licht van Andalusië, zijn de villa’s ontworpen met grote schuifdeuren om uw terras en zwembad om te vormen tot een verlengstuk van uw woonkamer.

Leven in THE VIEW LUXE VILLAS is sereniteit, de emotie en de schoonheid van de bevoorrechte omgeving voelen, evenals het comfort en moderne ontwerp van een huis met volledig digitale connectiviteit dat oplossingen biedt voor het dagelijks leven met smart-home technologie.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties