EXCLUSIEF VILLA PROJECT

Selwo Park, New Golden Mile

Exotische 4 slaapkamer villa

Een bijzondere exotische nieuwbouwvilla gelegen te Selwo Park aan de “New Golden Mile”, tussen Estepona en Puerto Banus.

Met dank aan de fantastische locatie, op slechts een paar minuten van het strand en de haven van Puerto Banus.

4 slaapkamer villa 1.190.000€

Specificaties

De Villa Selwo Park, gelegen tussen Estepona en Puerto Banus is een gloednieuw project dat gebouwd wordt met de allerbest bouwmaterialen en afwerkingen.

Deze villa is een droom die werkelijkheid wordt, met dank aan een fantastische locatie op een steenworp van alle voorzieningen en het strand !

U kan hier genieten van spectaculaire ongestoorde zichten vanaf het terras, over de middellandse zee en de Afrikaanse kustlijn.

Een woning gemaakt voor het leven, dat u de luxe biedt van een comfortabele levensstijl temidden van een prachtige omgeving als extra.

Selwo Park villa wordt gebouwd temidden van de natuur, tussen groene heuvels, en het gebruikte hoogwaardige materiaal brengt rust terwijl de 3m hoge ramen die gebruikt worden het natuurlijke licht maximaliseren.

Buiten een gemanicuurde tuin wordt deze villa afgewerkt met een infinity pool en een jacuzzi. Verder kan u kiezen uit opties zoals een lift, elektrische rolluiken, een geautomatiseerd irrigatiesysteem en een extra 160 m2 kelderruimte.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties