EERSTELIJNSGOLF APPARTEMENTEN & PENTHOUSES

Hoyo 19, Los Flamingos

1, 2 & 3 slk. appartementen & penthouses

Nieuwe moderne appartementen op loopafstand van het prestigieuze 5-sterrenhotel Villa Padierna, met exclusieve faciliteiten en 24 uur beveiliging.

Deze designer appartementen hebben zuid-west oriëntatie en bieden een magisch uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee.

1, 2 & 3 slk. appartement vanaf 270.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Los Flamingos Hoyo 19, bestaat uit 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en wordt omringd door drie golfbanen en het prestigieuze Villa Padierna Hotel.

Alle appartementen beschikken over een beveiligde ondergrondse parkeergarage met een lift naar de appartementen.

Met een totaal van 139 appartementen verdeeld over vier blokken en 13 portals, behoort hoyo 19 tot de nieuwste appartementen beschikbaar voor verkoop op het populaire Los Flamingos.

Kenmerken van de urbanisatie omvatten paddel tennisbanen, 2 verlichte buitenzwembaden, private putting green en een speeltuin. De eigenaren kunnen verder ook genieten van de spa-faciliteiten, op slechts een paar meter afstand in Hotel Villa Padierna waar u eveneens de Amerikaanse Golf Academy, drie 18-holes golfbanen, en een Racquet Club vindt.

Deze veilige gated community heeft ook videobewaking voor extra gemoedsrust voor de eigenaars die op zoek naar een veilige tweede thuis.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties