45 onafhankelijke en halfvrijstaande villa’s in een paradijselijke omgeving.

Villa Golf Costa, Vale Romano, Estepona

3 & 4 slk. villa’s

Een aantrekkelijk design, een benijdenswaardige locatie en een omgeving die alles biedt waar u van kunt genieten samen met uw gezin.

De strategische locatie biedt u een breed scala van diensten en voorzieningen, doch met behoud van de nodige privacy.

Villa prijzen v.a. 462.373€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Villa Costa Golf, temidden van de innovatieve golfbaan Doña Lucia, is een garantie voor entertainment en levenskwaliteit.

Onafhankelijke en semi-vrijstaande woningen van top-kwaliteit in een omgeving van meren en groen, een geweldige investering voor een spectaculaire toekomst aan de Costa del Sol.

De westelijke zone van Estepona is ongetwijfeld het gebied waar de meest opmerkelijke projecten van het moment geconcentreerd zijn. Nieuwe infrastructuren floreren elke dag om dit gebied een spectaculaire toekomst te geven: scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, nautische clubs en golfbanen.

Uitstekend kwaliteitsniveau en afwerkingen

Villas Golf Costa biedt 34 geschakelde en 11 onafhankelijke villa’s op de beste locatie, oriëntatie en ontwerp, in een idyllische omgeving ontworpen voor liefhebbers van golf en een vredig en vreedzaam leven.

Het ontwerp van de huizen is de uitdrukking van stijl en modern leven. Ruime huizen gebouwd naar een hoge standaard waar u zult genieten van de royale kamers verdeeld over twee verdiepingen. De terrassen met uitzicht op de golfbaan en meren zullen een unieke ervaring toevoegen aan uw dagelijks leven, zoals uw familie zo rijkelijk verdient.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties