FANTASTISCH NIEUW WOONPROJECT MET PANORAMISCHE ZICHTEN OP ZEE

Benahavis, Malaga

2, 3 & 4 slk. appartementen en penthouses

Alborada Homes – een gloednieuw project van wereldklasse appartementen en penthouses op een toplocatie aan de Costa del Sol, temidden van de prachtige natuur.

Deze verzameling van moderne designer-ingerichte appartementen en geweldige penthouses genieten van een prachtig en panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Appartement prijzen v.a. 302.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid via e-mail

Specificaties

Alborada Homes is gelegen op een zeer gewilde locatie aan de Costa del Sol in het gebied Benahavis temidden van een stuk prachtige natuur waar men ongeëvenaarde uitzichten kan genieten op de Middellandse Zee en de bergen.

Alborada Homes is een zeer aantrekkelijk wooncomplex, dat synoniem staat met kwaliteit, in een stijl die perfect afgestemd is op de natuurlijke omgeving en met een elegant en avant-garde-ontwerp dat profiteert van en past bij het terrein van de percelen.

Dit spectaculaire 2, 3 en 4 slaapkamer project in Benahavis bestaat uit 3 eigentijdse laagbouwgebouwen, 45 woningen met een maximaal uitzicht, 67 parkeerplaatsen en 45 bergruimten, gelegen in een kelder. De appartementen hebben uitzicht op het zuidwesten en bieden een overvloed aan natuurlijk licht dat het zorgvuldige ontwerp van grote ramen biedt. De penthouses met grote zonneterrassen en de gelijkvloers appartementen met privé tuinen en terrassen van meer dan 100 m2 zijn geweldig!

De gemeenschappelijke ruimtes omvatten tuinen met inheemse planten die een lager waterverbruik garanderen, het zwembad omringd door een zonneterras waar u meer dan 300 dagen zonneschijn kunt genieten in dit paradijs aan de Costa del Sol, een sportschool als gewaardeerde toevoeging waarmee u gemakkelijk in vorm kunt blijven, en voor veiligheid en comfort is dit moderne complex eveneens volledig omheind.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.