NIEUWBOUWPROJECT RIO REAL, MODERNE LUXE VILLA’S EN TOWNHOUSES

Rio Real Marbella

Gelegen ten oosten van Marbella, een van de meest gevestigde en begeerde gebieden met de mooiste golfbanen en stranden,  hotels, restaurants en alle faciliteiten die nodig zijn voor een “family lifestyle living”.

Dit project is een vervolg op een fenomenaal succes van een eerste reeds uitverkochte 1ste fase, een natuurlijk verlengstuk dat bestaat uit 31 villa’s, 24 townhouses en een luxe clubhuis en spa.

Elke woning is zorgvuldig gepositioneerd temidden van subtropische tuinen met zwembaden en ontworpen om maximaal van het uitzicht op zee, de La Concha berg en de natuurlijke flora te genieten.

3, 4 and 5 slaapkamer villas met privé zwembad
van €925.000 – €1.463.000
4 slaapkamer townhouses met dakterras zwembad
van €550.000 – €675.000

Specificaties

De community is voorzien van 24 uurs bewaking, een spa met jacuzzi, sauna, fitnessruimte en een lounge temidden van een rustige natuurlijke omgeving, omringd door olijfbomen.

Door de mix van natuur en moderniteit krijgt U hier het beste van beide werelden, een veilige en rustige uitstekende locatie, prachtig design, hoogwaardige kwaliteit en dit aan een uiterst scherpe prijs.

Kopers kunnen kiezen tussen twee ontwerpen met variaties van de keuken indeling en het aantal slaapkamers. Kwaliteit op maat!

De meerderheid van de percelen hebben zuid-west oriëntatie met uitzicht op Marbella en de sprankelende Middellandse Zee, de prachtige La Concha berg, het beroemde Puerto Banús en elk beschikt over een eigen zwembad en een carport.

De toevoeging van een eigen clubhuis en spa, exclusief beschikbaar voor bewoners, en een 15 meter overdekt verwarmd zwembad, maakt het wonen hier nog meer wenselijk.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.    DOWNLOAD DOCUMENTEN & PLANNEN

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties