MODERN APPARTEMENTEN NIEUWBOUW COMPLEX

Fuengirola Gardens, Mijas Costa

1, 2 & 3 slk. appartementen en penthouses

Fantastisch appartementen complex bestaande uit 122 nieuwbouw appartementen en penthouses met naar keuze 1, 2 of 3 slaapkamers.

Private community met gemeenschappelijke zwembaden, privé parking, fitness gelegenheid, en gelegen op een zeep populaire locatie.

Appartement prijzen vanaf 99.000€
Volledige prijslijst en beschikbaarheid op aanvraag

Specificaties

Fuengirola gardens – een innovatieve en elegant nieuwbouwproject van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses.

De community omvat privé parking, zwembad, fitnessruimte, aangelegde tuinen en een speeltuin voor kinderen.

Het project is goed gepositioneerd dicht bij de stranden van Mijas Costa en Fuengirola en dicht bij de winkelcentra (Miramar Shopping Centre, El Corte Inglés, Miramar Commercial Park) en de attracties van Fuengirola.  Eveneens snelle toegang tot de A7 en AP7 wegen, evenals meerdere golfbanen binnen handbereik.

Fuengirola Gardens bestaat uit 124 appartementen, met grote open woonruimtes, evenals ruime terrassen en een prachtig uitzicht op de omgeving. Lichte, ruime kamers bieden maximaal comfort en levenskwaliteit.

Het project zal u betoveren met zijn ambitieuze design en functionaliteit, terwijl de gemeenschapsgebieden, bedoeld als de ideale ruimte om te ontspannen, u de privacy waarborgen die u wenst te behouden.

Meer info

Voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject of aanvraag tot bezichtiging, gelieve uw contactgegevens via onderstaand formulier te verzenden waarna we zo spoedig mogelijk contact met U zullen opnemen.

    Marbella Special Homes - Vastgoed adviseur, Nieuwbouwprojecten, Renovaties